Puutyökurssit ja avoimet ovet!

Tervehdys!

Haluatko oppia huoltamaan ja kunnostamaan jo olemassa olevia huonekalujasi tai rakentamaan täysin uusia ja itsesi näköisiä huonekaluja tai esineitä? Ota oppimishalusi mukaan ja tule kursseillemme oppimaan! Et tarvitse alkeiskursseilla mitään aikaisempaa kokemusta. Edistyneenä nikkarina voit puuhastella pienten ja vähän suurempien töiden parissa vapaasti ja ohjatusti.
Tarjoamme asiantuntevaa ja kannustavaa oppimisympäristöä, jossa sinulla on mahdollisuus päästä oppimaan uudenaikaisia puusepäntaitoja! Käytössäsi on laaja valikoima koneita, kuten CNC-jyrsin, CO2-laser, sirkkeli, oiko- ja tasohöylä, vannesaha, alajyrsin ja monia muita puutyökoneita.
Täällä opit puusepänammatin perustaitoja ja perustason materiaalituntemusta!
Vasta-aloittaville suosittelemme alkeiskursseja ja hieman kokeneemmille tai haasteita kaipaaville suosittelemme laajempaa kurssia, johon sisältyy CNC-jyrsimen ja CO2-laserin käytön opettelua.

Järjestämme mielellämme erikoiskursseja erilaisille ryhmille, kuten työporukoille, kaveriporukoille ja sen sellaisille. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan lisää! 

Tarvitset mukaan vain itsellesi sopivat työvaatteet ja turvakengät. Me tarjoamme käyttöösi suojalasit ja kuulosuojaimet. Työskentely tapahtuu omalla vastuulla ja kurssilaisen on oltava täysi-ikäinen. Kurssien vetäjinä toimivat Puuseppä Kaarnen Zakaria Sayyad ja Jun-Jong Lee.

Osallistuthan kursseille vain terveenä. Muista ottaa mukaasi maski tai visiiri. 

Ilmoittaudu tai tiedustele lisää asiasta tekstiviestillä tai soittamalla numeroon 040 258 8502.
Sähköposti: info@puuseppakaarne.fi

Alkeiskurssi

Alkeiskurssissa pääset opettelemaan peruskoneiden ja -työkalujen käyttöä. Vasta-alkavalle harrastelijalle tarjoamme leikkuulaudan tekoa. Leikkuulautaa suunnitellessasi ja rakentaessasi opit hyviä perustaitoja, joilla pääset jatkamaan edistyneemmille kursseille ja avoimien ovien vapaamuotoisen puuhastelun pariin. Alkeiskurssiin otamme 4 henkilöä kerralla.

Alkeiskurssin ajankohta

Alkeiskursseja on kerran kuukaudessa. Alkeiskurssia käydään torstaisin klo 17:00 - 19:00. Alkeiskurssi sisältää 4 kurssipäivää eli yhteensä 8 tuntia oppimista. Kurssille kannattaa tulla 15 min ennen, jolloin päästään heti työn äärelle, kun kello lyö viisi.

Alkeiskurssin hinta on 100€. Materiaali sisältyy hintaan.

Edistyneen harrastelijan kurssi 

Edistyneemmille tai haasteita kaipaaville nikkareille tarjoamme CNC-jyrsin ja CO2-laser -kursseja.

Edistyneen harrastelijan kursseilla pääset opettelemaan Fusion 360 -ohjelman alkeita ja edellä mainittujen tietokoneohjattujen koneiden käyttöä. Suosittelemme aikaisempaa kokemusta puusepäntöistä tai vähintään motivoitunutta asennetta. Koneet ovat helppokäyttöisiä, mutta niiden opettelu vaati hieman perustietämystä puutyöstä. Kurssilla suunnitellaan ja tehdään puinen muki. 


Edistyneen harrastelijan kurssin ajankohta

CNC-jyrsin ja CO2-laser -kursseja pidetään tiistaisin klo 17:00 - 19:00. Edistyneen harrastelijan kurssi sisältää 4 kurssipäivää eli yhteensä 8 tuntia oppimista. Kurssille kannattaa tulla 15 min ennen, jolloin päästään heti työn äärelle, kun kello lyö viisi. Edistyneen harrastelijan kursseille otamme 2-3 henkilöä kerralla.

Edistyneen harrastelijan kurssin hinta on 150€. Materiaali sisältyy hintaan.

Avoimet ovet

Avoimiin oviin otamme lauantaisin ja sunnuntaisin 6 henkilöä. Osallistuessasi olisi sinun hyvä hallita puutyön perustaitoja. Vapaamuotoisessa oppimisympäristössä saat rakentaa ja puuhastella mitä haluat, kunhan et toiminnallasi häiritse tai vie tilaa muilta nikkareilta. Paikalla on aina 1 tai 2 valvojaa, joiden puoleen voit kääntyä ja jotka ohjaavat sinua koneiden käytössä. Isoja projekteja, kuten kanootteja tai ruokapöytiä tilan rajallisuuden takia täällä ei voi säilyttää. Mutta muita kaappin tai pahvilaatikkoon mahtuvia esineitä voi säilyttää vapaasti verstaallamme esineesi valmistumisen tarvittavan ajan mukaisesti. Avoimilla ovilla saat käyttää kaikki koneita vapaasti CNC:tä ja laseria lukuun ottamatta. Me tarjoamme käyttöösi suojalasit ja kuulosuojaimet. Työskentely tapahtuu omalla vastuulla. Avoimien ovien vetäjinä toimivat Puuseppä Kaarnen Zakaria Sayyad ja/tai Jun-Jong Lee.

Avoimien ovien ajankohta

Ilmoittautumisien mukaan joka lauantai ja sunnuntai klo 10:00 - 18:00. Ilmoittaudu tekstiviestillä tai soittamalla numeroon 040 258 8502

Avoimien ovien hintavaihtoehdot

1 päivä: 50€
la ja su: 100€
4 viikonloppua: 250€

Kaikki kurssit on tarkoitettu ainoastaan harrastelijoille.


puh. 0402588502
s-posti: info@puuseppakaarne.fi

Pidätämme oikeudet muutoksiin.